ONLINE MESNICA

Digitalno naročanje mesa za mesnice in trgovine z mesom

Optimizirajte svoje naročanje in poslovanje z našo digitalno rešitvijo za mesarje in trgovine z mesom!

V sodelovanju s prodajalci mesa in mesnih izdelkov smo razvili rešitev za spletno naročanje mesa.

Naša digitalna rešitev omogoča enostavno in hitro spletno naročanje, kar bo pospešilo vaše poslovanje in omogočilo boljšo uporabniško izkušnjo vašim strankam.

KLJUČNE PREDNOSTI

NAČINI PRIPRAVE

Vaše stranke bodo imele možnost izbire načina priprave mesa, kot na primer na težo ali na kos, kar jim omogoča, da naročajo meso na svoj način.

MOŽNOSTI DOSTAVE

Vaše stranke bodo imele na voljo možnost izbire med dostavo ali osebnim prevzemom mesa na prodajnem mestu ter omejitev dostave samo na nekatera mesta.

SMS OBVEŠČANJE

Sistem samodejno obvešča stranke o statusu njihovega naročila preko SMS sporočil, ki vključujejo informacije o prejemu naročila, pripravi in pripravljenosti za prevzem.

PLAČILNE MOŽNOSTI

Omogočamo vam različne načine plačila, med katerimi so PayPal, kreditna kartica in plačilo po predračunu. Poleg tega lahko izberete tudi možnost samo naročila brez plačila.

Prilagodimo se vam in vašim potrebam

Zagotavljamo prilagodljivost in fleksibilnost glede na vaše specifične potrebe.

Poleg standardnih funkcij v osnovni ponudbi vam nudimo tudi možnost razvoja po meri.

Skupaj z vami poiščemo najbolj optimalno rešitev za vaše poslovanje.

ANALIZA PROJEKTA

Mesarstvo petrin

spletno naročanje mesa

oPIS PROJEKTA

Mesarstvo Petrin je družinsko podjetje, ki je prisotno na slovenskem trgu že od leta 1993. Podjetje ima veliko število rednih strank, ki so zavezane kakovosti in vedo, da se v podjetju trudijo in naredijo vse, kar je potrebno, za njihovo popolno zadovoljstvo.

Podjetje se zaveda, da ima današnji kupec vedno manj časa in da čakanje v vrstah marsikoga odvrne od nakupa. Zato so se v podjetju odločili, da naredijo pomemben korak in ponudijo svoje izdelke tudi na internetu.

Cilji projekta

Mesarstvo Petrin s pomočjo Webluxa stopa v digitalno dobo in omogoča:

Spletno naročanje mesa

Možnost dostave v okolici ljubljane

SMS obveščanje o statusu naročila

Recepti za peko mesa

Prenova spletne trgovine

Prvi korak digitalne transformacije Mesarstva Petrin je bila prenova spletne trgovine, ki omogoča uporabnikom enostavno in priročno spletno naročanje mesnih izdelkov.

Spletna stran ponuja informacije o podjetju ter enostavno navigacijo med recepti za pripravo mesa.

Poleg tega je nova spletna stran Mesarstva Petrin zasnovana tako, da je navigacija pregledno urejena in omogoča brezhibno brskanje po različnih kategorijah mesnih izdelkov, kar uporabnikom olajša iskanje želenih izdelkov.

Spletna stran je oblikovana na način, ki omogoča enostavno dodajanje novih izdelkov in receptov ter zagotavlja, da so informacije vedno posodobljene in točne.

Vse te funkcionalnosti so omogočile Mesarstvu Petrin, da se še bolj približa svojim strankam prek spleta ter jim ponudi preprost in učinkovit način za nakup njihovih kakovostnih mesnih izdelkov.

Naročanje mesa

Pri prodaji mesa preko spletne trgovine smo morali prilagoditi možnosti izdelkov (saj se prodaja mesa razlikuje od klasične prodaje izdelkov), da bi zagotovili čim boljšo izkušnjo uporabnikom. Na strani izdelka so tako na voljo naslednje možnosti:

Izbor načina priprave mesa - na kg ali na kos

Izbira željene teže mesa, kar omogoča prilagajanje količine glede na potrebe kupca

Možnost izbire števila paketov, kar olajša nakup v večjih količinah

Poleg tega pa so pri nekaterih izdelkih na voljo tudi dodatne možnosti, kot je izbira tipa mesa ter označevanje, ali je meso pečeno ali ne. S tem smo poskrbeli, da je spletno nakupovanje mesa enostavno, pregledno in prilagojeno potrebam kupcev.

Nadzorna plošča in tiskanje nalepk

Na voljo je enostavno urejanje prejetih naročil preko posebej prilagojene nadzorne plošče v skladu z željami in zahtevami Mesarstva Petrin. Nadzorna plošča omogoča generiranje dveh vrst tiska za tiskalnik Zebra, ki se samodejno sprožita s pritiskom na gumb, in sicer s podatki iz naročila ali pa po meri dodanimi podatki.

Druga pomembna funkcija nadzorne plošče je samodejno sprožanje pošiljanja SMS sporočil uporabnikom, ko se spremeni status njihovega naročila.

Ta funkcionalnost temelji na integraciji SMS storitve v nadzorno ploščo in avtomatskem sproženju ob spremembi statusa naročila v bazi podatkov. S tem se zagotavlja učinkovito in pravočasno obveščanje uporabnikov o stanju njihovega naročila in zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Naročanje mesa preko njihove spletne platforme je neverjetno preprosto in učinkovito.

Poleg tega sem navdušen nad njihovo odzivnostjo in prijaznostjo njihovega podpornega tima.

Priporočam vsem mesnicam in trgovinam z mesom, da preizkusijo njihovo rešitev za spletno naročanje mesa!

Klemen Petrin

Mesarstvo Petrin

Ali razmišljate o uvedbi digitalne rešitve za prodajo mesa?

Bodite med prvimi ponudniki, ki se bodo pridružili tej rešitvi!